Gratis Consult    Ervaren Chirurg    Altijd Bereikbaar 

365 dagen per jaar van 8 tot 20 bereikbaar!
    020 305 00 30

Kies bewust en laat u goed informeren

De keuze die u moet maken kan lastig zijn. U heeft eindelijk de knoop doorgehakt en gekozen voor een borstvergroting. De meeste mensen maken deze keuze zorgvuldig. Waar laat ik mij behandelen? Door welke plastisch chirurg? Is hij ervaren en kundig?
Naast een goed gevoel is het van belang om te kiezen voor betrouwbaarheid, kwaliteit en professionaliteit. Een bekwaam arts, kundige verpleging en een volledige uitgerust en professionele behandelomgeving.

nvpc

Lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie

Het medisch specialisme plastisch chirurgie vraagt om een lange opleiding. Een plastisch chirurg begint met een zesjarige universitaire opleiding tot arts. Daarna dient een plastisch zich twee jaar te bekwamen in algemene chirurgie en daarna nog een vier jaar in plastische chirurgie. Na het vervolgens afleggen van een afsluitend mondeling examen in erkende opleidingsklinieken, mag hij of zij zich plastisch chirurg noemen.

 

APK voor Plastisch Chirurgen

De NVPC doet vervolgens kwaliteit controles waarbij iedere plastisch chirurg periodiek wordt gevisiteerd. Een negatief advies betekent verlies van de registratie en daarmee het recht om het vak uit te oefenen. Uiteraard ben ik als plastisch chirurg aangesloten bij de NVPC.

 

Meer dan 10 jaar fulltime ervaring

Ik ben al meer dan tien jaar fulltime plastisch chirurg. Dat betekent dat ik dagelijks uitsluitend plastisch chirurgische ingrepen uitvoer, voorheen in het Reinier de Graaf Gasthuis te Delft en sinds 2014 ook in het Boerhaave Medisch Centrum te Amsterdam. Ik heb duizenden cosmetische ingrepen uitgevoerd. Mede door mijn werk in het ziekenhuis heb ik een geweldige en zeer brede ervaring in de plastische chirurgie kunnen opdoen.

Een zeer professionele zorgomgeving

Ik ben als plastisch chirurg altijd werkzaam geweest in een regulier ziekenhuis. De Boerhaave Kliniek in Amsterdam voldoet minimaal aan dezelfde eisen als een ziekenhuis. Het biedt plastische chirurgie op topniveau. De nieuwste operatiekamers en technieken en een ISO 9001-2008 certificering voor het adviseren en uitvoeren van plastische chirurgische ingrepen met inbegrip van de nazorg.

Daarbij is de kliniek volledig ingericht en gespecialiseerd op medische zorg.  Een ideale werkomgeving voor mij als plastisch chirurg. Daarbij is deze kliniek ZKN gecertificeerd. U kunt alvast een kijkje nemen met de virtuele tour.

Een gratis en vrijblijvend consult

Het consult is een zeer belangrijke stap voor een succesvolle ingreep. Tijdens dit gesprek nemen wij de tijd en bespreken uw wensen en specifieke situatie. Dit consult in vrijblijvend en kost u niets. Een belangrijke voorwaarde voor een open en eerlijke behandeling.

Het consult is altijd met mijzelf en een consulente. Wij nemen beiden volledig de tijd om u zowel medisch als praktisch optimaal te informeren en adviseren.