Gratis Consult    Ervaren Chirurg    Altijd Bereikbaar 

365 dagen per jaar van 8 tot 20 bereikbaar!
    020 305 00 30

Gratis, vrijblijvend en speciaal voor u

Het consult is een heel belangrijke onderdeel in het traject. Dit gesprek is vrijblijvend en gratis.  In dit gesprek zullen een aantal belangrijke zaken worden besproken. Allereerst natuurlijk uw verwachtingen van de behandeling. Op basis van uw specifieke situatie en wensen zal ik de meest geschikte behandeling voorstellen en u uitleggen welk resultaat u daarvan kunt verwachten.

De ingrepen die ik uitvoer zijn veilig. Het succes en veiligheid van de ingreep is echter ook afhankelijk van u. Wees open en eerlijk tijdens het consult. Dan kan ik de juiste inschatting maken van uw gezondheid, leefstijl en wensen. Dat zorgt voor de beste resultaten.

Altijd met Plastisch Chirurg en Consulente

Het consult bestaat altijd uit een medisch gedeelte met de Plastisch Chirurg. Praktische informatie over de ingreep krijgt  u van de consulente in het naconsult , dat daar gelijk achteraan plaatsvindt.  Zij zal ook het gesprek dat u met mij heeft gehad evalueren.

Wat u kunt verwachten?

Tijdens het consult zal ik ook proberen inzicht te krijgen in een aantal zaken:

  • Uw algemene gezondheidstoestand
  • De kwaliteit van de huid, de vorm en kwaliteit van het onderliggende weefsel.
  • Bestaande aandoeningen en risicofactoren.

Hoe meer inzicht, hoe beter ik in staat ben een goed behandelplan op te stellen.

Foto’s maken

Bij het eerste onderzoek worden ook foto’s gemaakt om de uitgangssituatie vast te leggen. Drie maanden na de ingreep worden wederom foto’s gemaakt om het behaalde resultaat vast te leggen. Dan kan die worden vergeleken met de situatie van voor de operatie.

Voor en na foto’s

Tijdens het consult kan ik u ook enkele voor- en na foto’s laten zien van ingrepen die ik heb gedaan bij andere patiënten. Uiteraard hebben deze mensen schriftelijk toestemming gegeven om deze foto’s te gebruiken. Hiervoor zijn wij deze mensen zeer erkentelijk. Het helpt mij beter het mogelijke eindresultaat te laten zien en het helpt u een beter keuze te maken.Wel is het belangrijk om te realiseren dat niemand op foto’s dezelfde uitgangssituatie als u heeft en dat daarom het resultaat ook niet hetzelfde zal worden.

Wat zijn uw opties?

Een ander doel van het consult is om de verschillende opties te bespreken. Alles bij elkaar kan dit leiden tot een aanbeveling en een behandelplan. Het is daarom zeer belangrijk de waarschijnlijke uitkomst en eventuele risico’s en complicaties te bespreken.

Stel vragen en neem de juiste beslissing.

U krijgt de ruimte om vragen te stellen. Dit is belangrijk. Het consult is een gesprek voor u. Ik probeer u zo goed mogelijk te informeren zodat u een weloverwogen keuze kunt maken ten aanzien van de dokter die u gaat behandelen, de behandeling zelf en de kliniek.